×
Home Webshop In Opdracht Exposities Over Eva Gans Contact
Expositie bij Restaurant French Connection​ Amsterdam
2018
Expositie bij Café Schiller Amsterdam​
2018
Expositie Restaurant Johannes 'Day and Night'​
September 2016

'Day and night' vertelt het verhaal over het contrast van dag en nacht. De tekeningen met de zwarte achtergrond illustreren het nachtleven waarin het personage hetzelfde als overdag doet maar met een aangepast detail.

Expositie bij Carels 'Parijs'​​
April 2015

Parijs is een stad die mij erg inspireert

Exposities in De Kring​​​
Januari 2014 - Januari 2015

De Kring is een sociëteit voor kunstenaars, wetenschappers en kunstminnende leden. De Kring heeft 1900 leden uit het culturele, maatschappelijke Amsterdamse leven. De Kring is een huiskamer waar jong en oud elkaar ontmoet aan de bar, in het restaurant of in de eigentijdse Club Up. Loungen, praten, dansen en genieten van exposities, voorstellingen en evenementen.

Expositie '​In Wezen'​ Chezatelier, Glamourmanifest, De Stopera
Januari 2012 - Januari 2013 - Samen met Joosje Campfens

De door mij getekende personages vertellen hun verhaal door middel van gedichten geschreven door Joosje Campfens. Deze personages delen hun twijfels, onzekerheden en hun angsten.

In Wezen vertelt een verhaal over gewone mensen en wat er wezenlijk bij hen speelt. Deze expositie werd op 19 januari 2013 geopend door toenmalig directeur van de Gerrit Rietveld academie.

Vervolgens hebben wij onze doeken in De Stopera aan het Waterlooplein en bij het Glamourmanifest in Amsterdam Zuid-Oost tentoongesteld. Hieruit zijn meerdere opdrachten voortgevloeid.

Expositie Congrescentrum De Baak 'Drie generaties'​
April 2012 - September 2012

Samen met mijn moeder Jacinta Heijmans, beeldend kunstenaar en mijn grootvader de bekende materieschilder Eduard Heijmans (1912-1972), wiens werk nog steeds over de hele wereld te zien is. Hebben wij drie generaties werk tentoongesteld op deze mooie locatie in Noordwijk aan zee.

© 2019 Eva Gans | Webdesign: MBBL